Open sollicitatie

Functieomschrijving

Your shield in the field

InterDam is een dynamische, innovatieve en commercieel gedreven organisatie. Kwaliteit en vakkundigheid van onze unieke gecertificeerde explosie-bestendige en brandwerende oplossingen staan hoog in het vaandel.

De missie van InterDam is het leveren van hoogwaardige producten die veilige werkomstandigheden creëren voor mensen in on- en offshore over de hele wereld. Om dit te doen, ontwerpen en maken we standaard- en aangepaste producten en gebruiken we de eisen en technische specificaties van onze klanten om per geval de meest kosteneffectieve producten voor elk specifiek project te leveren. In elke situatie benadrukken we grote kosten- en gewichtsbesparing met behoud van de hoogste eisen op het gebied van structurele integriteit, duurzaamheid en veiligheid. We are your shield in the field.


De organisatie

Met ongeveer 70 medewerkers en vertegenwoordiging in Nederland, Singapore, Kazachstan en de Verenigde Staten doen we elke dag ons uiterste best om de beste oplossingen voor onze klanten te vinden.

Vanuit ons kantoor in Ridderkerk werken wij dagelijks met ongeveer 70 collega’s aan de beste explosie-bestendige en brandwerende oplossingen. Onze organisatie bestaat uit de afdelingen Projectmanagement, Engineering, Research & Development, Maintenance & Repair, Productie, Sales & Marketing, Finance en HR. Achter ons kantoorpand bevindt zich de fabriek waar alle deuren en ramen worden geassembleerd en gereed gemaakt worden voor verzending naar onze klanten over de hele wereld. De wereld is ons werkveld en wij zijn trots op ons marktaandeel binnen deze branche.


We hechten veel waarde aan onze kernwaarden: Ondernemerschap, Vakmanschap, Betrouwbaarheid, Samenwerking en Vernieuwing. Deze proberen we in alles wat we doen terug te laten komen.

Functievereisten

Wat zoeken wij in een nieuwe collega?

  • Je bent nieuwsgierig, leergierig en gemotiveerd
  • Je herkent jezelf in onze vijf kernwaarden: Ondernemerschap, Vakmanschap, Betrouwbaarheid, Samenwerking en Vernieuwing
  • Je werkt graag samen met collega’s
  • Je hebt een frisse kijk op dingen


Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden (CAO Metalektro) en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen
  • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen
  • Een mooi team waarin samenwerking en professionaliteit centraal staat, maar waar ook veel plezier gemaakt wordt tijdens uitjes van de perrsoneelsvereniging, de wekelijkse badminton enzovoorts
  • Een tafeltennis- en pooltafel voor wat ontspanning tijdens de lunch
  • Flexibele werktijden


InterDam is continu in beweging, waardoor ons vacature aanbod regelmatig verandert. Staat de vacature waarnaar je op zoek bent er niet tussen, maar denk je goed te passen binnen de organisatie? Neem dan via onderstaande button contact met ons op. Wij zijn erg nieuwsgierig naar jou!